AliceDelice Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van AliceDelice. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

AliceDelice is een kookwinkel waar je terecht kan voor keukenhulpjes zoals blenders, mixers, raspen, mengkommen,kookboeken, bakvormen, bakbenodigdheden, kookbenodigdheden en zo veel meer. Alles wat je nodig hebt om te koken, of hoort te weten over koken, vind je hier.

AliceDelice is een totaalconcept van koken en bakken. In de winkels van AliceDelice vind je een uitgebreid aanbod van kookboeken voor het maken van de lekkerste gerechtjes. Al je benodigdheden voor het maken van deze gerechtjes vind je ook bij AliceDelice. Of je nu op zoek bent naar mengkommen, bakvormen, spuitzakken, of zelfs klein huishoudelektro zoals een mixer, een rasp of een blender. Regelmatig worden er ook workshops georganiseerd om op de hoogte te blijven van nieuwe trends, of om gewoon gezellig samen te zijn. Voor kinderen kan je bij AliceDelice ook leuke verjaardagsnamiddag reserveren waarop de kinderen zelf de handen uit de mouwen steken.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten