Atelier Christian folders deze week en volgende week

Momenteel zijn er geen actieve folders van Atelier Christian. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Juwelier Christian is een exclusieve juwelier in de binnenstad van Hengelo. Hier vind je prachtige horloges en eigen ontworpen trouwringen en sieraden. Vriendelijke service en vakkundig advies garanderen een optimale klantbeleving bij dé juwelier van Hengelo.

Juwelier Christian is een exclusieve juwelier in de binnenstad van Hengelo. Hier vind je prachtige horloges en eigen ontworpen trouwringen en sieraden. Vriendelijke service en vakkundig advies garanderen een optimale klantbeleving bij dé juwelier van Hengelo. De beste sieraden worden door de Meester in de goudsmeden gemaakt. Opkomen met nieuwe ideeën, het tot leven brengen in een ontwerp dat tot de verbeelding spreekt, met oneindig geduld perfectie bereiken. Het is een geluk om elke dag te werken met zo veel plezier. Een wereld waar passie voor het ambacht, creativiteit, genot, oog voor detail en schoonheid heersen. De sieraden tonen uitzonderlijk vakmanschap. Hoogstaand werk, technische vaardigheden en het meesterschap van de goudsmid komen samen in deze prachtige ringen, armbanden, oorbellen, colliers en hangers. Draag vandaag unieke sieraden gemaakt met kennis en liefde voor het vak. De Goudsmid is expert in het maken van sieraden naar wens. Zoals vele klanten weten, maakt de Goudsmid persoonlijke sieraden op maat. Wil je een eigen ontwerp voorstellen? De Meester in de Goudsmeden ontwerpt in overleg met jou een stijlvol design die jou laten schitteren.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten