Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van Base

Folders van Base

Base biedt je een uitgebreid gamma van smartphones, gsm's, mobiel internet, vast internet, abonnementen en tariefplannen. Voor deze artikelen kan je terecht in een Base Shop of op de webshop van Base. Bekijk hier de folders en promoties van Base.

Acties van Base

Sorteer op  
Base Promoties Huawei p20 - Huawei - Geldig van 31/01/2019 tot 16/03/2019 bij Base

Huawei p20 - Huawei

Nog 21 dagen geldig

BASE positioneert zich op de Belgische markt van mobiele telefonie via het merk BASE. Hun producten en diensten worden verkocht in de BASE shops, maar ook online en via onrechtstreekse kanalen. Wil je dat er naar jouw behoeften wordt geluisterd ? En dat ze enkel aanbieden wat belangrijk is voor jou? Bij Base zoeken ze permanent naar manieren om hun producten en diensten te verbeteren en aan te bieden aan de beste prijs. Bij Base staat de kwaliteit van het netwerk en de diensten die ze aan jullie kunnen leveren centraal.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Samsung galaxy a7 van Samsung vanaf € 1,00, prijzen van Samsung galaxy j4+ van Samsung vanaf € 9,00 en prijzen van 3 gb + onbeperkt bellen naar alle netwerken van Huismerk - Base vanaf € 20,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord