Categorieën
Merken

BelBev Promoties en folders

Folders van BelBev

BelBev of voluit Belgian Beverages is de overkoepelende organisatie van drankhandelaars uit België en Groot-Hertogdom Luxemburg. Op de website vind je een pak informatie over de producten en diensten van BelBev, alsook alle informatie over hun leden en hun winkels.

Acties van BelBev

Belgian Beverages of kortweg Belbev is een jonge aankoopvereniging van drankhandelaars met ruim 20 vestigingen in België. BelBev voert een uitgebreid assortiment dranken en toebehoren van bekende A-merk leveranciers in. BelBev kan steeds lage prijzen aanbieden door zijn samenwerkingsovereenkomsten met de leveranciers. Bij BelBev kan je dus altijd terecht voor alle dranken en accessoires die erbij horen. Op PromoButler vind je altijd de actuele promoties en folders van BelBev!
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Chimay goud + rood van Chimay vanaf € 1,15, prijzen van San pellegrino san bitter van San Pellegrino vanaf € 2,75 en prijzen van Evian van Evian vanaf € 2,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten