Promoties filteren

Goossens Wonen & Slapen - Promoties, folders en kortingscodes

Goossens Wonen & Slapen folders en promoties
Bezoek de Goossens Wonen & Slapen website
Goossens is een begrip in de woonwereld. Dat heeft alles te maken met het feit dat de woonwinkel mooie meubels in huis heeft, die ook nog eens kwalitatief het beste van het beste zijn, tegen een betaalbare prijs. Omdat de productie in eigen beheer is, maakt Goossens ook meubels op maat. Zo vind je altijd een interieur dat bij je past!

Bij Goossens Wonen vind je een grote collectie meubels zoals banken, fauteuils, dressoirs, eetkamerstoelen en -tafels, bedden en boxsprings, in 1001 smaken en stijlen. Geen losse verzameling meubels maar compleet uitgewerkte woonkamer- en slaapkamerinterieurs. Natuurlijk kan je er ook terecht als je op zoek bent naar een nieuwe kleerkast of nachtkastje voor in de slaapkamer. Een nieuwe buffetkast voor in de eetkamer vind je er ook terug.

Je vindt hieronder o.a. prijzen van van Huismerk - Goossens Wonen & Slapen vanaf € 1099,00, prijzen van van Huismerk - Goossens Wonen & Slapen vanaf € 499,00 en prijzen van van Huismerk - Goossens Wonen & Slapen vanaf € 229,00.

Bekijk hier de vorige Goossens Wonen & Slapen reclamefolders

Reclamefolders van Goossens Wonen & Slapen

03-04-2018
tot en met
22-04-2018

Goossens Wonen & Slapen - Acties