Bekijk de promotie Clusterverlichting in de Big Bazar folder

Folder met artikel Clusterverlichting
Folder met artikel Clusterverlichting

Momenteel zijn er geen actieve folders van Big Bazar. Je kan andere folders vinden via de folders pagina.

Big Bazar is een winkelketen die actief is in Nederland en België. Ze hebben een uitgebreid assortiment dat bestaat uit huishoudartikelen, hobby-artikelen, dierbenodigdheden, speelgoed, decoratie, snoep en zoveel meer. Bij Big Bazar vind je alle bekende A-merken tegen de laagste prijzen. Met de Big Bazar Bizarre Prijzen Parade maak je bij iedere aankoop kans om leuke prijzen te winnen. In de folder van Big Bazar vind je altijd de beste kortingen en acties.

Big Bazar is een relatief jonge en nieuwe winkelformule. In 2007 openden ze hun eerste filiaal in Nederland en momenteel hebben ze filialen verspreid over Nederland en België. Hun slogan luidt: ‘Big Bazar - Bijzonder veel, bizar goedkoop!’ Ze hebben een uitgebreid assortiment van A-merken die je kan kopen voor de laagste prijzen. Jaarlijks organiseren ze in samenwerking met de staatsloterij de Big Bazar Prijzen Parade. Klanten maken dan bij iedere aankoop kans om leuke prijzen te winnen. Bij PromoButler vind je de nieuwste folders en de beste acties van Big Bazar.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten