Categorieën
Merken

Bioplanet folders deze week en volgende week

Bio-Planet is een biosupermarkt verspreid over het hele land. Je kan bij deze thema-supermarkt ook online bestellen in de webshop. Deze bestelling kan je dan afhalen bij jouw lokale Colruyt- of OKay-winkel. Deze biosupermarkt biedt meer dan 7.000 producten aan. Verzameld onder één dak vindt u 100% biologische voedingsproducten en ecologische niet-voedingsartikelen. ‘Leef bio’, dag na dag met de glutenvrije, lactosevrije en fairtrade producten van Bio-Planet. Blader hieronder alvast ecologisch verantwoord door de reclamefolder en promotionele aanbiedingen.

Bioplanet promoties deze week

Bio-Planet is een concept van Colruyt en OKay, met biosupermarkten verspreid over het land. In deze supermarkt vind je meer dan 7.000 biologische en ecologische producten aan, zowel voedings- als niet-voedingsartikelen. Ze bieden een ruime keuze gezonde producten, met aandacht voor het milieu. Alle producten dragen een eco- en een biolabel en worden gemaakt met respect voor mens en omgeving.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van L’artisana swirl met speculaas en kaneel van L'Artisana vanaf € 1,79, prijzen van Smaakt gierst van Smaakt vanaf € 2,09 en prijzen van L’angélus veganistische hamburgerbuns van L'Angelus vanaf € 2,65.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten