Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Weleda douchecrème met amandel in de Bioplanet folder

Folder met artikel Weleda douchecrème met amandel
Folder met artikel Weleda douchecrème met amandel

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Bioplanet folders

Folders van Bioplanet

Bio-Planet is een biosupermarkt verspreid over het hele land. Je kan bij deze thema-supermarkt ook online bestellen in de webshop. Deze bestelling kan je dan afhalen bij jouw lokale Colruyt- of OKay-winkel. Deze biosupermarkt biedt meer dan 7.000 producten aan. Verzameld onder één dak vindt u 100% biologische voedingsproducten en ecologische niet-voedingsartikelen. ‘Leef bio’, dag na dag met de glutenvrije, lactosevrije en fairtrade producten van Bio-Planet. Blader hieronder alvast ecologisch verantwoord door de reclamefolder en promotionele aanbiedingen.

Acties van Bioplanet

Bio-Planet is een concept van Colruyt en OKay, met biosupermarkten verspreid over het land. In deze supermarkt vind je meer dan 7.000 biologische en ecologische producten aan, zowel voedings- als niet-voedingsartikelen. Ze bieden een ruime keuze gezonde producten, met aandacht voor het milieu. Alle producten dragen een eco- en een biolabel en worden gemaakt met respect voor mens en omgeving.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Weerribben lait évaporé entier van Weerribben Zuivel vanaf € 1,09, prijzen van La vie est belle burger de printemps van La vie est belle vanaf € 1,89 en prijzen van Boni bio tranches veggie nature van Boni vanaf € 2,09.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten