Blancheporte Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Blancheporte. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Blancheporte is in BELGIË gevestigd sinds 1995. Vandaag staat Blancheporte regelmatig in verbinding met meer dan 300 000 klanten en levert in BELGIË nagenoeg 400 000 pakjes per jaar!

Blancheporte heeft een enorme collectie moe en wonen. In de webshop van Blancheporte vind je de nieuwste trends van het moment. Op de website vind je onder meer kleding voor dames, heren, grote maten, linnengoed, beachwear en schoenen. Daarnaast is er op de website ook nog een categorie met trends & adviezen. In deze categorie worden de trends van het seizoen, mode adviezen en woning adviezen besproken. Je vindt hier bijvoorbeeld artikelen zoals welke maat overhemd je moet dragen als man, en hoe je deze moet kiezen. Daarnaast is er ook genoeg inspiratie voor jouw woning te vinden in deze categorie. In de webshop van Blancheporte worden vele verschillende merken verkocht. Je vindt zo bijvoorbeeld artikelen van Adidas, Sloggi, Puma, Triumph en nog veel meer. Voor de ontvangst van jouw bestelling biedt Blancheporte een aantal alternatieven. Je kunt er namelijk voor kiezen om jouw bestelling bij een afhaalpunt op te halen, waarbij je een sms krijgt wanneer de bestelling op de plaats van bestemming is afgegeven. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om jouw bestelling bij jou thuis te laten bezorgen. De kosten voor verzending bedragen € 5,49. De betaling op de website van Blancheporte gebeurt in een beveiligde omgeving, je hoeft je dus niet druk te maken dat jouw gegevens in verkeerde handen belanden. Je kunt op verschillende manieren betalen, de volgende opties worden je aangeboden: Visa, MasterCard, Bancontact Mister Cash, Payment Card, Paypal of met je bankkaart natuurlijk. De nieuwste en beste promoties worden geplaatst op de website van PromoButler, houd deze website dus in de gaten en mis er geen één!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten