Cadeautips voor deze 4 type vrouwen

Cadeautips voor deze 4 type vrouwen

Een schot in de roos met Valentijns: bij elk type past een cadeau

Op 14 februari is het Valentijn, de dag van de liefde. Een dag vol verrassingen waarvoor je ook een cadeautje koopt. Weet je niet waarmee je haar kunt verrassen? Kom erachter wat voor type jouw partner is dan weet je meteen met wat voor valentijnscadeau jij een schot in de roos schiet.

Hoe vurig rood, helderblauw, stralend geel of zachtgroen kleurt jouw valentijn?

Vurig rode vrouw

Staat jouw vriendin haar mannetje en gaat zij vol zelfvertrouwen het leven door? Is ze prestatiegericht? Kan ze je recht in de ogen aankijken tot je er verlegen van wordt? Kan ze als ze boos is een stem opzetten, doordrammen en een tikje arrogant zijn?

Jouw partner is onmiskenbaar een vurig rood type. Een vrouw met passie, waar een cadeau bij hoort waarbij zij zich kan uitleven. Neem haar mee skydiven of kies voor een romantisch , maar ook spannend diner in het pikkedonker. Steek je graag zelf de handen uit de mouwen? Stel zelf een menu samen uit een van onze vele folders van etenswaren.

Stralend gele vrouw

Is ze enthousiast en ziet ze er goed verzorgd uit? Komt ze stralend binnen lopen en kan ze vol enthousiasme iets vertellen? Is ze ook snel, barst ze van de ideeën en is ze lichamelijk ingesteld? Merk je soms dat ze er niet helemaal bij is met haar gedachten en slecht luistert en kan haar kleding overal rondslingeren? Houdt ze van gezelschap?

Weet dan dat je een stralend gele vrouw aan je zijde hebt. Haar maak je blij met een persoonlijke attentie waar zij van gaat stralen. Een cadeau met een verhaal waaruit vol overtuiging jouw liefde voor haar blijkt. Je tovert een glimlach op haar gezicht als je iets samen met haar onderneemt. Denk eens aan een dagje wellness of een dagje skiën in Snowworld.

Zacht groene vrouw

Is ze iemand die zo zorgzaam is, dat je regelmatig door haar in de watten wordt gelegd. Geniet je van de rust en harmonie die zij weet te creëren en wenste je dat jij net zo attent bent als zij?

Dan heb je ongetwijfeld te maken met een zacht groene vrouw, die veelal bescheiden is, goed kan observeren en over het algemeen met haar vriendelijke stem in staat is jou te kalmeren. Het gevaar schuilt erin dat zij zichzelf teveel wegcijfert, maar het kan ook zijn dat als zij even niet lekker in haar vel zit, ze niet vooruit te branden is en zich dan al snel afhankelijk opstelt.

Laat dat niet gebeuren en schenk haar al je aandacht. Het valentijnscadeau dat bij haar past is een sfeervol cadeau. Het kan een boek zijn met een veelzeggende titel, maar ook heerlijk geurend cadeau van een bodylotion tot haar favoriete eau de toilette. Neem haar mee uit naar de musical The Bodyguard of naar Beauty and the Beast. Een avondje theater kan ze ook waarderen. Zolang jullie maar samen zijn en zij één op één jouw volle aandacht heeft.

Helder blauwe vrouw

Leef jij samen met een schoonheid, die perfect gekleed door het leven gaat? Een vrouw uit duizenden, die zorgvuldig is, houdt van kwaliteit of het nu om een heerlijk glas wijn gaat of de inrichting van jullie huis. Zij is degene die alles objectief bekijkt en tegelijkertijd oog heeft voor detail. Haar keuzes zijn meestal weloverwogen. Als ze doorslaat wordt ze heel perfectionistisch en kan ze koud en afstandelijk overkomen, maar jij weet haar altijd weer te ontdooien.

Dan heb je te maken met een helder blauwe vrouw. Geef haar een cadeau met een zekere standing. Zij geniet van mooie sieraden. Een mooie gouden armband of ketting. Verras haar met een paar concertkaartjes of ga naar een bijzondere tentoonstelling.


in samenweking met Spotta.nl