Koopjesjagen: de moeite waard

Koopjesjagen: de moeite waard

Koopjesjagen dat doe je in januari. Als je goed oplet en de folders uitpluist van PromoButler op je pc, mobiel of tablet, kun je het hele jaar voordelen behalen door promoties en kortingen. Na de feestdagen wil je deze maand zuinig doorkomen. Maar is dit wel het juiste tijdstip om te besparen?

Wie slim is koopt met ongelooflijke kortingen juist deze maand die mooie dure jas, nu kan je met minder geld meer kopen. Goedkoper = meer budget = meer kleren! Je mag jezelf ook wel eens verwennen 😉 . Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe pc of laptop? Ga dan nu op koopjesjacht, je hoeft er zelfs niet voor buiten te komen…

Kiezen voor een pc of tablet?

Januari is de maand van de opruiming en koopjesjacht. Er zijn megadeals, op=op acties, weekendacties en mega voordeel weken. Ben je al een tijdje aan het twijfelen of je een nieuwe laptop gaat aanschaffen of eerder gaat kiezen voor een tablet? Dan kan je met deze folder misschien de knoop doorhakken.

Niet overtuigd? Geen probleem, er zijn meer dan genoeg aanbiedingen te vinden op PromoButler. Verder vind je voordelige muziekapparatuur, interessante aanbiedingen van fototoestellen, smartphones en tv’s met flinterdunne beeldschermen.

Eigentijdse zakloze stofzuiger

Als je thuis een paar keer achterom moet kijken omdat je bang bent dat je stofzuiger het begeeft, wacht dan niet tot hij het echt niet meer doet, maar wees er snel bij en koop extra voordelig een eigentijdse zakloze stofzuiger, die je huis stof, allergeen en dierharen vrij maakt. Hetzelfde geldt voor je wasmachine en droogkast. Zijn die toe aan vervanging, aarzel dan niet en koop nu met interessante korting een nieuwe. Ook andere huishoudelijke artikelen zijn nu spotgoedkoop zoals een airfryer, elektrische tandenborstel of een magnifieke blender.

Extra warme winterjas

Voor kleding is het nu je kans om een extra warme winterjas te scoren, een extra paar schoenen of een mooie warme trui. De temperaturen gaan weer omlaag waardoor je je warm aan moet kleden als je naar buiten gaat. Ook binnen is het aangenaam met een lekker warm vest of ’s ochtends in een zachte en warme badjas. De solden zijn in volle gang. Een nieuwe trui, stoer T-shirt, lekker zittende jeans of soepel vallende jurk koop je nu met twintig, veertig tot wel zeventig procent korting. Ga op koopjesjacht en profiteer van de vele kortingen die er zijn.

Voor de kids

De feestdagen zitten erop, maar misschien zijn de verjaardagen niet zo ver van de deur? Wacht niet tot het laatste moment en profiteer nu van de solden. Ga snel de PlayStation, games, …  halen waar je zoon al zo lang naar verlangt. De dochter heeft waarschijnlijk liever haar eigen make-up setfiets, … Doe inspiratie op in de vele speelgoedfolders die je kan terugvinden op PromoButler.

Harige vrienden

Je mag je huisdier zeker niet vergeten. Vertroetel hem/haar eens met een warme, zachte dierenmat tijdens de koude winter. Wat dacht je van een lekkere snack of een nieuw speeltje?  Of is de eetbak eigenlijk al lange tijd aan vervanging toe? Zij mogen ook eens goed verwend worden!


in samenweking met Spotta.nl