Vier de perfecte New Year’s Eve

Vier het perfecte Oud&Nieuw feest

De perfecte oudejaarsavond begint met de lekkerste hapjes en de beste drankjes.

Samen met je vrienden klink je op het nieuwe jaar en de champagne vloeit rijkelijk. Zo stel je het je voor. Voordelige borrelhapjes, mooie glazen op tafel en een feestelijke outfit. Zo vier je het nieuwe jaar perfect.

Wees creatief en maak het jezelf niet te moeilijk.

Een perfecte oudejaarsavond is is een avond waarvan je zelf kunt genieten en alle tijd hebt om je gasten te verwennen. Het begint met het creëren van een mooi gedekte tafel met mooie glazen en een paar zilveren wijnkoelers of één grote ijsemmer, die je vult met ijsblokjes, je favoriete wijnen en natuurlijk een gouden fles champagne.

Leg bij de wijnkoeler een kurkentrekker. Trek één fles wijn open en versier deze met een zilveren schenktuit. ‘It’s all about the details’. De champagneglazen schik je in een rij en zet je bescheiden achteraan de tafel, klaar om ingeschonken te worden. Een feestelijk zicht.

Feestelijke hapjes

Schalen vol heerlijke hapjes mogen niet ontbreken. De borrelhapjes kunnen divers zijn. Je kunt kiezen voor een plank met een paar Franse kazen, waarbij natuurlijk de druiven niet mogen ontbreken en ook lekker is een drup honing of een beetje mosterd. Naast de kazen zet je mooie schaaltjes met diverse nootjes. Eventueel aangevuld met heerlijke Italiaanse parmaham en Spaanse chorizo.

Wil je het jezelf makkelijk maken, kies voor een ‘pluk’ brood. Een mooi rond brood, dat je kruislings snijdt en even in de oven zet. Rondom het brood zet je heerlijke eiersalade, kipsatésalade en rivierkreeftensalade. Ook heel makkelijk zijn de kant-en-klare tapasschotels en geitenkaas met gerookt spek. Zet ook gerust een paar schaaltjes met borrelnootjes en chips neer.

Liever luxe, zelfgemaakte hapjes, maak een combinatie van zelf gemaakt en kant-en-klaar. Kies voor traditionele gevulde eieren, zalm op toast of ardennerpaté op stokbrood, aangevuld met salamiblokjes en blokjes jonge kaas.

Feestelijk gekleed

Alle hapjes voorbereid? Schalen afgedekt met vershoudfolie in de koelkast? Dan is het tijd om aandacht te besteden aan jezelf.

Feestelijk voor vrouwen is een elegant kleed of een sportieve ‘look’. Je kunt ook kiezen voor een zwarte kokerrok met daarop een ruimvallende top. Of ga voor een comfortabel zittende zwarte broek, met een bijpassende lange, oversized blouse, die tot op de knie valt. Het maakt je lang en het staat heel stijlvol. Werk nog even je make-up bij en doe een paar kleine oorbellen en een dun kettinkje van zilver of goud aan voor de finishing touch.

Voor mannen draait het dit nieuwjaarsfeest gek genoeg om feestelijke schoenen. Stoere, puntige schoenen van leer of suède, gecombineerd met een blauwe of donkergrijze jeans. Op de jeans een hemd of juist een donker hemd. Daarop een casual jasje of een sportieve pullover. Kam je haar in een strakke scheiding, doe je favoriete geurtje op en je bent klaar voor het meest perfecte feestje van het jaar, dat je samen met je vrienden viert.

Kijk voor de laatste mode in de actuele modefolders.
In de supermarktfolders vind je alle nieuwjaarsaanbiedingen.


in samenweking met Spotta.nl