Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Makro folder geldig tot 15-09-2019

Makro

Nog 9 dagen geldig
Brico folder geldig tot 15-09-2019

Brico

Nog 8 dagen geldig
BricoPlanit folder geldig tot 15-09-2019

BricoPlanit

Nog 8 dagen geldig
IXINA folder geldig tot 15-09-2019

IXINA

Nog 15 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 15-09-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 8 dagen geldig

Buitendeuren

De voordeur is de toegang tot je woning en die nodigt dan ook best uit tot binnenkomen. Een standaarddeur, pivoterende deur of dubbele deuren, met of zonder glasvlak: alles formaten en uitvoeringen zijn mogelijk. Vandaag kan het paneel van de deur vastgemaakt worden op de deurkader, of de voordeur en de garagepoort kunnen in één vlak opgaan. Houd er rekening mee dat de voordeur niet alleen mooi moet zijn, maar ook veilig. Voor een veilige deur, met veiligheidsbeslag- en sluiting krijg je fiscaal voordeel. Hecht je belang aan isolatie, let dan op de isolatiewaarde en luchtdichtheid van de buitendeur. Let er ook op dat bijvoorbeeld een achterdeur even veilig moet zijn dan de voordeur.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Alarmdeurstopper of deur- en raamalarmset van Livarno Lux vanaf € 4,99, prijzen van Doorgaande Kruk Axe92 Voor Buitendeur Wit van Zelfbouwmarkt vanaf € 39,00 en prijzen van Kipraam L/r Pvc Wit Inoutic By Deceuninck van Zelfbouwmarkt vanaf € 98,46.

Promoties Buitendeuren

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten