Populaire folders

DSM Keukens folder geldig tot 15-10-2018

DSM Keukens

Nog 1 maand geldig
Harol folder geldig tot 15-10-2018

Harol

Nog 16 dagen geldig
Brico folder geldig tot 15-10-2018

Brico

Nog 2 maanden geldig

Daken & dakgoten

De meest voorkomende dakbedekking blijft natuurlijk dakpannen, in gebakken klei, beton of tegelpannen. Ook mogelijk zijn dakplanplaten, leien (natuur, kunst of bitumen). Een hellend dak isoleren kan op verschillende manieren: spanten, gordingen of sarking. In opmars is het platte dak dat bij de moderne architectuur past. Van belang hier is de bijhorende isolatie en afwerking. Als dakdichting voor een plat dak heb je de keuze uit bitumen, pvc of epdm. Een nieuw dak leggen of renoveren, betekent ook dakisolatie. Je kunt ofwel het dak zelf of de zoldervloer isoleren, afhankelijk van je wat je me de ruimte van plan bent. Vraag raad over de verschillende isolatiesoorten en dikten en dampschermen. Voornaam is ook dat je licht binnenhaalt via het dak, met lichtkoepels of dakramen bijvoorbeeld.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van `gutterbrush` van Huismerk - HandyHome vanaf € 3,95, prijzen van Gutterbrush van Huismerk - HandyHome vanaf € 3,95 en prijzen van Borstel voor dakgoot van Huismerk - Free Time vanaf € 4,95.

Promoties Daken & dakgoten

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord