Filters

Toon meer

Populaire folders

Makro folder geldig tot 20-09-2019

Makro

Nog 4 dagen geldig
Brico folder geldig tot 20-09-2019

Brico

Nog 3 dagen geldig
BricoPlanit folder geldig tot 20-09-2019

BricoPlanit

Nog 3 dagen geldig
IXINA folder geldig tot 20-09-2019

IXINA

Nog 10 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 20-09-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 3 dagen geldig

Daken & dakgoten

De meest voorkomende dakbedekking blijft natuurlijk dakpannen, in gebakken klei, beton of tegelpannen. Ook mogelijk zijn dakplanplaten, leien (natuur, kunst of bitumen). Een hellend dak isoleren kan op verschillende manieren: spanten, gordingen of sarking. In opmars is het platte dak dat bij de moderne architectuur past. Van belang hier is de bijhorende isolatie en afwerking. Als dakdichting voor een plat dak heb je de keuze uit bitumen, pvc of epdm. Een nieuw dak leggen of renoveren, betekent ook dakisolatie. Je kunt ofwel het dak zelf of de zoldervloer isoleren, afhankelijk van je wat je me de ruimte van plan bent. Vraag raad over de verschillende isolatiesoorten en dikten en dampschermen. Voornaam is ook dat je licht binnenhaalt via het dak, met lichtkoepels of dakramen bijvoorbeeld.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Aquaplan band 'Easy-band' 9 cm x 10 m van Aquaplan vanaf € 6,29, prijzen van Gegolfde polyester 76-18 van Scala vanaf € 6,89 en prijzen van Aquaplan nagels voor golfplaten zwart - 100 stuks van Aquaplan vanaf € 8,33.

Promoties Daken & dakgoten

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten