Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

IXINA folder geldig tot 23-05-2019

IXINA

Nog 8 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 23-05-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 4 dagen geldig

Daken & dakgoten

De meest voorkomende dakbedekking blijft natuurlijk dakpannen, in gebakken klei, beton of tegelpannen. Ook mogelijk zijn dakplanplaten, leien (natuur, kunst of bitumen). Een hellend dak isoleren kan op verschillende manieren: spanten, gordingen of sarking. In opmars is het platte dak dat bij de moderne architectuur past. Van belang hier is de bijhorende isolatie en afwerking. Als dakdichting voor een plat dak heb je de keuze uit bitumen, pvc of epdm. Een nieuw dak leggen of renoveren, betekent ook dakisolatie. Je kunt ofwel het dak zelf of de zoldervloer isoleren, afhankelijk van je wat je me de ruimte van plan bent. Vraag raad over de verschillende isolatiesoorten en dikten en dampschermen. Voornaam is ook dat je licht binnenhaalt via het dak, met lichtkoepels of dakramen bijvoorbeeld.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Gebitumeerde golfplaat zwart van Onduline vanaf € 5,59, prijzen van Aquaplan band 'Easy-band' 9 cm x 10 m van Aquaplan vanaf € 7,39 en prijzen van Aquaplan nagels voor golfplaten zwart - 100 stuks van Aquaplan vanaf € 8,79.

Promoties Daken & dakgoten

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten