Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Zelfbouwmarkt folder geldig tot 24-09-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 27 dagen geldig
Makro folder geldig tot 24-09-2019

Makro

Enkel vandaag nog geldig
IXINA folder geldig tot 24-09-2019

IXINA

Nog 6 dagen geldig

Elektriciteit

Een druk op de knop, of tegenwoordig even zwaaien over je lichtpunt, en de elektriciteit functioneert. Om dit mogelijk te maken, is een goede installatie van uitermate belang. Je kunt dan ook maar best goed bij kennis zijn als je hier zelf wil aan beginnen. Schakelaars, stopcontacten, draden en kabels zijn er à volonté: bezint vooraleer je het aantal stopcontacten en lichtpunten berekent, uiteindelijk bekabelt en aansluit. Zoveel mogelijk wegwerken in je plafond, is mooi meegenomen. Vandaag is elektriciteit perfect te matchen met domotica. Zo kun je je verlichting van op afstand sturen. Ben je graag nauwkeurig op de hoogte van je elektriciteitsverbruik, dan is een energieverbruiksmeter aan te raden. Of je kunt natuurlijk ook altijd zelf je elektriciteit met behulp van zonnepanelen opwekken.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Assortiment dlp kabelgoten zonder accessoires van Legrand vanaf € 3,99, prijzen van Amsterdam Tube 120Ml Groengeel van Talens vanaf € 5,99 en prijzen van Multimètre digital digitale multimeter van Huismerk - Cora vanaf € 6,00.

Promoties Elektriciteit

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten