Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Zelfbouwmarkt folder geldig tot 21-03-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 18 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 21-03-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 11 dagen geldig

Elektriciteit

Een druk op de knop, of tegenwoordig even zwaaien over je lichtpunt, en de elektriciteit functioneert. Om dit mogelijk te maken, is een goede installatie van uitermate belang. Je kunt dan ook maar best goed bij kennis zijn als je hier zelf wil aan beginnen. Schakelaars, stopcontacten, draden en kabels zijn er à volonté: bezint vooraleer je het aantal stopcontacten en lichtpunten berekent, uiteindelijk bekabelt en aansluit. Zoveel mogelijk wegwerken in je plafond, is mooi meegenomen. Vandaag is elektriciteit perfect te matchen met domotica. Zo kun je je verlichting van op afstand sturen. Ben je graag nauwkeurig op de hoogte van je elektriciteitsverbruik, dan is een energieverbruiksmeter aan te raden. Of je kunt natuurlijk ook altijd zelf je elektriciteit met behulp van zonnepanelen opwekken.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van -20% op alle geringde + flexibele buizen van Huismerk - Brico vanaf € 0,99, prijzen van Gesloten kanaal van Huismerk - Multi Bazar vanaf € 1,80 en prijzen van -20% op alle verdeelkasten en stroom- onderbrekers van Huismerk - Brico vanaf € 2,99.

Promoties Elektriciteit

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord