Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Makro folder geldig tot 15-09-2019

Makro

Nog 9 dagen geldig
Brico folder geldig tot 15-09-2019

Brico

Nog 8 dagen geldig
BricoPlanit folder geldig tot 15-09-2019

BricoPlanit

Nog 8 dagen geldig
IXINA folder geldig tot 15-09-2019

IXINA

Nog 15 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 15-09-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 8 dagen geldig

Elektriciteit

Een druk op de knop, of tegenwoordig even zwaaien over je lichtpunt, en de elektriciteit functioneert. Om dit mogelijk te maken, is een goede installatie van uitermate belang. Je kunt dan ook maar best goed bij kennis zijn als je hier zelf wil aan beginnen. Schakelaars, stopcontacten, draden en kabels zijn er à volonté: bezint vooraleer je het aantal stopcontacten en lichtpunten berekent, uiteindelijk bekabelt en aansluit. Zoveel mogelijk wegwerken in je plafond, is mooi meegenomen. Vandaag is elektriciteit perfect te matchen met domotica. Zo kun je je verlichting van op afstand sturen. Ben je graag nauwkeurig op de hoogte van je elektriciteitsverbruik, dan is een energieverbruiksmeter aan te raden. Of je kunt natuurlijk ook altijd zelf je elektriciteit met behulp van zonnepanelen opwekken.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Amsterdam Tube 120Ml Groengeel van Talens vanaf € 5,99, prijzen van Schneider sokkelautomaat van Schneider vanaf € 9,89 en prijzen van Sencys elektrische kabel 'XVB-F2 3G2,5' grijs 5 m van Sencys vanaf € 10,79.

Promoties Elektriciteit

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten