Filters

Populaire folders

BricoPlanit folder geldig tot 21-02-2020

BricoPlanit

Nog 24 dagen geldig
Brico folder geldig tot 21-02-2020

Brico

Nog 10 dagen geldig
Multi Bazar folder geldig tot 21-02-2020

Multi Bazar

Nog 1 maand geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 21-02-2020

Zelfbouwmarkt

Nog 10 dagen geldig

Trappen

Een trap zie je niet meer alleen opduiken in een hal, maar ook in de woonkamer. Denk je te weinig ruimte te hebben om je trap te steken? Wees dan maar zeker dat een trappenspecialist jou de oplossing kan bieden. Als je het kaarsrecht wil houden, dan past de molenaarstrap in jouw huis. Maar je kunt een trap evenzeer in twee delen of met bochtenwerk (laten) installeren. Een open trap (zonder tegentreden) laat veel licht door. Daarna wacht je een tweede keuze met de materialen: hout past in elk interieur, terwijl metaal al vrij stoer oogt. Natuursteen brengt je de natuur in huis en glas maakt het al meer design. Heb je al een trap maar wil je hem een nieuwe look geven, dan is renoveren natuurlijk ook mogelijk. Denk hoe dan ook aan de veiligheid bij de keuze van een trap.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Molenaarstrap cottage junior van Huismerk - Cevo vanaf € 75,60, prijzen van Molenaarstrap junior van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 84,00 en prijzen van Zoldertrap ecokit van Sogem vanaf € 89,00.

Promoties Trappen

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten