Filters

Populaire folders

IXINA folder geldig tot 19-05-2019

IXINA

Nog 12 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 19-05-2019

Zelfbouwmarkt

Nog 8 dagen geldig

Trappen

Een trap zie je niet meer alleen opduiken in een hal, maar ook in de woonkamer. Denk je te weinig ruimte te hebben om je trap te steken? Wees dan maar zeker dat een trappenspecialist jou de oplossing kan bieden. Als je het kaarsrecht wil houden, dan past de molenaarstrap in jouw huis. Maar je kunt een trap evenzeer in twee delen of met bochtenwerk (laten) installeren. Een open trap (zonder tegentreden) laat veel licht door. Daarna wacht je een tweede keuze met de materialen: hout past in elk interieur, terwijl metaal al vrij stoer oogt. Natuursteen brengt je de natuur in huis en glas maakt het al meer design. Heb je al een trap maar wil je hem een nieuwe look geven, dan is renoveren natuurlijk ook mogelijk. Denk hoe dan ook aan de veiligheid bij de keuze van een trap.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Trap in eik van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 995,00, prijzen van Gesloten trap met kwartslag, onbehandeld van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 1976,65 en prijzen van Gesloten trap met kwartslag, onbehandeld van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 2470,87.

Promoties Trappen

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten