Filters

Toon meer
Toon meer

Populaire folders

Makro folder geldig tot 23-09-2019

Makro

Nog 1 dagen geldig
Brico folder geldig tot 23-09-2019

Brico

Enkel vandaag nog geldig
BricoPlanit folder geldig tot 23-09-2019

BricoPlanit

Enkel vandaag nog geldig
IXINA folder geldig tot 23-09-2019

IXINA

Nog 7 dagen geldig
Zelfbouwmarkt folder geldig tot 23-09-2019

Zelfbouwmarkt

Enkel vandaag nog geldig

Vloeren en Tegels

Ben je een voorstander van tegels, of eerder van warmere vloeren zoals parket of laminaat? Of volg je graag de ‘nieuwe vloeren’, dan is kurk of een gietvloer wel wat voor jou. De geknipte vloer is voor ieder iets anders: de ene vindt esthetiek van belang, de ander het onderhoudsgemak of duurzaamheid. Wat je kiest, bepaalt ook of je de vloer zelf kan leggen of dat je het beter aan een specialist over laat. Weeg de voordelen en nadelen van elke vloer af en beslis dan. Je hoeft ook niet in elke ruimte dezelfde vloer te hebben liggen, maar maak er best ook geen zootje van.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Pvc - lvt vloer grijze eik click van Huismerk - Zelfbouwmarkt vanaf € 14,99, prijzen van Pvc clickstrook hazel van Huismerk - Kwantum vanaf € 15,00 en prijzen van Lvt-pvc planken lvt plank eik desert lichtgrijs pro click van Berry Alloc vanaf € 17,99.

Promoties Vloeren en Tegels

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten