Promoties van Broadway NYC Fashion

Broadway NYC Fashion is de kledinglijn voor vrouwen die houden van een relaxte citylook. De grootste invloed op de filosofie en op de collecties van Broadway NYC Fashion, zijn de geschiedenis en het multiculturele karakter van New York, The city that never sleeps. Ook voor de mannen heeft Broadway NYC Fashion een collectie ontworpen. Deze bestaat vooral uit sportkleding. De jeanscollectie volgt de nieuwste trends en biedt ook accessoires aan die perfect passen bij de gekozen jeans. Broadway NYC Fashion is een kledinglijn die zijn inspiratie haalt uit de geschiedenis en het mulitcultureel karakter van New York. Hun vrouwencollectie target de vrouwen die zoeken naar een relaxte citylook. De mannencollectie bestaat voornamelijk uit sportkledij. Hun jeans assortiment volgt altijd de laatste modetrends en voorziet bij elke jeans het gepaste accessoire.

Helaas hebben we momenteel geen aanbiedingen van het merk Broadway NYC Fashion. Neem gerust eens een kijkje bij onze andere Merken.
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten