Promoties filteren

Carpetright - Promoties, folders en kortingscodes

Carpetright folders en promoties
De vloer is ontzettend belangrijk in huis. Je leeft er tenslotte dag in dag uit op. Materiaal, kleur, onderhoud, verschillende kamers en budget; allemaal aspecten die belangrijk zijn bij je beslissing.
Carpetright bied je daarom een zeer breed assortiment aan laminaat, parket, vloerkleden, tapijt, vinyl, deurmatten en accessoires.
Ook voor raamdecoratie kan je bij henterecht, er is een ruime keuze rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen, ...

Bij Carpetright vind je kwaliteitsvloeren die passen binnen elk budget! Met meer dan 20 jaar ervaring en 500 winkels, over heel Europa, is Carpetright dan ook een echte vloerexpert. Met een ruime keuze: laminaat, tapijt, vinyl, parket, deurmatten, ondertapijt, plinten, vloeraccessoires... Als u dat wenst, zorgt Carpetright ook voor levering en plaatsing van uw vloer. Ook voor rolgordijnen, vouwgordijnen, lamellen, jaloezieën, raamdecoratie,... kan je bij Carpetright terecht. Kortom, als het over vloeren gaat, garanderen wij u de beste kwaliteit aan de laagste prijs. 

Bekijk hier de vorige Carpetright reclamefolders

Reclamefolders van Carpetright

Momenteel verwerken wij geen folders van Carpetright. Je vindt andere winkels via de Winkels pagina.

Volgende folders kunnen je ook interesseren

12-03-2018
tot en met
25-03-2018
21-03-2018
tot en met
03-04-2018