Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Filou in de Carrefour folder

Folder met artikel Filou
Folder met artikel Filou

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Carrefour folders

Folders van Carrefour

Carrefour is een keten van supermarkten met drie winkelformules, namelijk Carrefour Hypermarkt, Carrefour Market en Carrefour Express. Je kan je dagelijkse boodschappen hier altijd aan lage prijzen kopen. In de Hypermarkt vind je het grootste assortiment aan food en non-food producten, van gsm’s en tv’s tot vers fruit, groenten en wijn. In totaal zijn er dagelijks bijna 130.000 unieke producten aanwezig. Bovendien beschikt Carrefour over het meest uitgebreide aanbod aan lokale producten in het land. Met de online boodschappendienst van Carrefour kan je online boodschappen doen. Via de Carrefour drive service kan je de producten dan thuis laten leveren ofwel haal je ze op in een van de 200 drive-afhaalpunten verspreid over het hele land. In de Carrefour folder vind je altijd de beste promoties en acties. Met je bonus-kaart kan je punten sparen voor extra kortingen en aanbiedingen.

Acties van Carrefour

In de Carrefour Hypermarkten vind je altijd alles wat je zoekt. Er is een uitgebreid assortiment food en non-food artikelen tegen lage prijzen. Carrefour is dagelijks aanwezig in het leven van elke Belg met een uniek aanbod van 10.000 lokale producten. Bij Carrefour kan je punten sparen met je bonus-kaart. Deze bonuspunten kan je dan omruilen voor winkelkrediet of je kan ze opsparen voor leuke aanbiedingen. Je kan je boodschappen ook online bestellen bij de Carrefour shop. Met de drive service kan je er dan voor kiezen je boodschappen thuis te laten leveren of op te halen in een van de 200 drive-afhaalpunten verspreid over het hele land. Bij PromoButler vind je de actuele folders, promoties en acties van Carrefour Hypermarkten!
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Ledlamp op zonneenergie in inox van Huismerk - Carrefour vanaf € 0,69, prijzen van Plastic beker voor yoghurt of ontbijtgranen of shaker voor sla van Huismerk - Carrefour vanaf € 1,99 en prijzen van Licht bruisend mineraalwater bru van Bru vanaf € 2,28.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten