Comfortmeubel Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Comfortmeubel. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Voor slaapkamers, eetkamers, woonkamers, verlichting en klein meubelen aan een goede prijs/kwaliteitsverhouding moet je bij Comfortmeubel zijn! Comfortmeubel werkt met meer dan tientallen leveranciers waardoor zij een zeer uitgebreid assortiment hebben aan heel scherpe prijzen. Voor elk interieur wat wils.

Sinds 1995 is Comfortmeubel – jouw interieurspecialist - dé meubelzaak van Antwerpen. Comfortmeubel bestaat uit een toonzaal van 3500m² en heeft een grote voorraad om jou snel ten dienst te zijn. Het team kan je helpen in het Nederlands, Engels, Frans, Turks en Spaans. Daarbij beschikken zij over een grote parking op de Groenstraat 84, 2060 Antwerpen. Je hoeft dus geen parking te betalen of te zoeken. Vervolgens zijn zij ook alle zon- en feestdagen open en is er de mogelijkheid voor een financiering aan 0%. Het Comfortmeubel-team staat te allen tijde voor jouklaar!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten