Filters

Externe harde schijf

Zit het geheugen van je PC of laptop vol? Dan is een externe harde schijf de ideale oplossing! Met de externe harde schijf kan je elk bestand, foto of video van op je computer of laptop snel naar deze schijf verplaatsen. Ook is het de ideale tool om een back-up te maken van al je bestanden. De externe harde schijven verschillen meestal in opslagcapaciteit. Deze variëren van 16 gigabyte tot 8 terabyte. Bij de versies met een kleinere opslagcapaciteit is enkel een USB-aansluiting nodig, bij een grotere opslagcapaciteit is er mogelijk ook een snoer-aansluiting nodig. Ontdek hieronder de beste deals voor een zee aan opslagmogelijkheden!

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Kreator Krt255505 Lamellensch. Schijf K80 125Mm van Varo vanaf € 6,10, prijzen van Kreator Krt255005 Lamellensch. Schijf K80 115Mm van Varo vanaf € 6,10 en prijzen van Disque dur externe externe harde schijf hdd 6031514 van Intenso vanaf € 69,99.

Promoties Externe harde schijf

Sorteer op  
Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten