Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Bottillons confort pour dame comfortabele laarsjes voor dames in de Cora folder

Folder met artikel Bottillons confort pour dame comfortabele laarsjes voor dames
Folder met artikel Bottillons confort pour dame comfortabele laarsjes voor dames

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Cora folders

Cora maakt deel uit van de Louis Delhaize groep met 9 hypermarkten in België. In de Cora winkels vind je een uitgebreid assortiment food en non-food. Je kan nu ook online winkelen bij Cora via de Corastore. Voor de wijnliefhebbers is er de CoraWIne om online je favoriete wijn te bestellen. Voor wie geen tijd heeft om uitgebreid te winkelen, kan zijn boodschappen doorgeven via CoraDrive en deze 2u later al gaan ophalen. Bekijk op deze pagina alvast de promoties en aanbiedingen uit de Cora folders.

Cora promoties deze week

Cora maakt deel uit van de Louis Delhaize groep en is een landelijke Supermarkt organisatie met 7 hypermarkten in het België. Cora heeft een uitgebreid assortiment voedingsproducten en niet-voedingsartikelen. Assortiment, service en kwaliteit tegen de beste prijs zijn belangrijke uitgangspunten van Cora. Nog nooit zag je zo´n grote keuze en kwaliteit aan zo´n lage prijzen als bij Cora. Cora is voornamelijk gelegen in Wallonië.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Ordner met hendel a4 van Huismerk - Cora vanaf € 1,99, prijzen van Koekjes oreo original van Oreo vanaf € 2,20 en prijzen van Koekjes kinder tronky van Kinder vanaf € 2,75.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten