Categorieën
Merken

Bekijk de promotie Sauces - sauzen sharwoods korma ou - of tikka massala in de Cora folder

Folder met artikel Sauces - sauzen sharwoods korma ou - of tikka massala
Folder met artikel Sauces - sauzen sharwoods korma ou - of tikka massala

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Cora folders

Folders van Cora

Cora maakt deel uit van de Louis Delhaize groep met 9 hypermarkten in België. In de Cora winkels vind je een uitgebreid assortiment food en non-food. Je kan nu ook online winkelen bij Cora via de Corastore. Voor de wijnliefhebbers is er de CoraWIne om online je favoriete wijn te bestellen. Voor wie geen tijd heeft om uitgebreid te winkelen, kan zijn boodschappen doorgeven via CoraDrive en deze 2u later al gaan ophalen. Bekijk op deze pagina alvast de promoties en aanbiedingen uit de Cora folders.

Acties van Cora

Cora maakt deel uit van de Louis Delhaize groep en is een landelijke Supermarkt organisatie met 7 hypermarkten in het België. Cora heeft een uitgebreid assortiment voedingsproducten en niet-voedingsartikelen. Assortiment, service en kwaliteit tegen de beste prijs zijn belangrijke uitgangspunten van Cora. Nog nooit zag je zo´n grote keuze en kwaliteit aan zo´n lage prijzen als bij Cora. Cora is voornamelijk gelegen in Wallonië.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Batonnets bébé wattenstaafjes voor baby`s cora van Huismerk - Cora vanaf € 0,79, prijzen van Désodorisant luchtverfrisser gel classico aria di casa van Felce Azzurra vanaf € 1,75 en prijzen van Douche van Malizia vanaf € 2,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten