Filters

Promoties & folders van De Harense Smid

Folders van De Harense Smid

De Harense Smid, een grote keten elektronicazaken in de Benelux met 3 winkels in België. De Harense Smid heeft een ruim assortiment elektronica en witgoed van de bekende A-merken voor zowel de consumenten- en de zakelijke markt. De Harense Smid kent 6 garanties: voordeligste prijs, eenvoudig betalen, ruimste keuze, reparatiegarantie, zorgeloze service en het beste advies. Thuisbezorgen en installeren doet de Harense smid ook graag voor u.

Momenteel verwerken wij geen folders van De Harense Smid. Je vindt andere winkels via de Winkels

Volgende folders kunnen je ook interesseren

Eldi folder geldig tot 17-06-2019

Eldi

Nog 13 dagen geldig
Eldi folder geldig tot 17-06-2019

Eldi

Nog 13 dagen geldig
Krefel folder geldig tot 17-06-2019

Krefel

Nog 9 dagen geldig
Krefel folder geldig tot 17-06-2019

Krefel

Nog 9 dagen geldig
Krefel folder geldig tot 17-06-2019

Krefel

Nog 1 jaar geldig

De Harense Smid, een grote keten elektronicazaken in de Benelux met 3 winkels in België. De Harense Smid heeft een ruim assortiment elektronica en witgoed (wasmachines, keolkaste, diepvriezers) van de bekende A-merken voor zowel de consumenten- en de zakelijke markt. De Harense Smid kent 6 garanties: voordeligste prijs, eenvoudig betalen, ruimste keuze, reparatiegarantie, zorgeloze service en het beste advies. Thuisbezorgen en installeren doet de Harense smid graag voor U.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten