Filters

Toon meer

Promoties & folders van De Prijzenklopper

Folders van De Prijzenklopper

Prijzenklopper te Peer en Heers is een meubelzaak met kwalitatieve meubelen aan discountprijzen. Verder zijn er ook regelmatig promoties die je in hun folder kan ontdekken. Waarom meer betalen als het ook voordelig kan? Vele S salons, eetkamers, slaapkamers en jeugdkamers zijn uit voorraad leverbaar bij Prijzenklopper! Op deze pagina kan je de reclamefolder en promoties van Prijzenklopper inkijken.

Volgende folders kunnen je ook interesseren

Goossens Wonen & Slapen folder geldig tot 17-07-2019

Goossens Wonen & Slapen

Nog 4 dagen geldig
Molecule folder geldig tot 17-07-2019

Molecule

Nog 14 dagen geldig
Deba Meubelen folder geldig tot 17-07-2019

Deba Meubelen

Nog 1 maand geldig

Acties van De Prijzenklopper

Sorteer op  

De Prijzenklopper te Peer en Heers is een meubelzaak met kwalitiatieve meubelen aan discountprijzen. Verder zijn er ook nog regelmatig promoties die je in hun folder kan ontdekken. Voordelig en gezellig wonen. Waarom meer betalen als het ook voordelig kan? Kwaliteit aan spotprijzen. Meubelen voor ieders budget. Vele Salons, Eetkamers, slaapkamers en jeugdkamers uit voorraad leverbaar bij de Prijzenklopper.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Slaapkamer bed + 2 nachttafels + kledingkast + commode van Huismerk - De Prijzenklopper vanaf € 550,00, prijzen van Slaapkamer bed + 2 nachttafels + kledingkast + commode van Huismerk - De Prijzenklopper vanaf € 599,00 en prijzen van Relax 1 motor van Huismerk - De Prijzenklopper vanaf € 698,00.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten