De Kinderplaneet Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van De Kinderplaneet. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

De Kinderplaneet is de kinderwinkel bij uitstek voor speelgoed, babyspullen, schoolgerief en kinderkleding. De Kinderplaneet biedt zo een groot aanbod, dat het als het ware een planeet is voor kinderen. Je kinderen vinden er namelijk alles wat hun hartje begeert: spelletjes, knuffels, puzzels, boeken, rugzakken, trampolines, huisjes, een volledig ingerichte kamer, … noem maar op. Bij De Kinderplaneet vind je dus al het babyspeelgoed, speelgoed voor jongens en speelgoed voor meisjes dat je je maar kan inbeelden. Ontdek de folders en promoties van De Kinderplaneet op deze pagina!

De Kinderplaneet is niet gewoon een speelgoedwinkel, het is een planeet! Deze kinderwinkel heeft een babyafdeling, waar je parken, baby accessoires, slaapzakken, autostoelen, tutters en meer vindt. In de speelgoedafdeling vind je een groot assortiment van speeltjes: puzzels, verkleedkleren, trampolines, muziekinstrumenten,... Verder vind je in de schoolafdeling boekentassen, turnzakken, turnpantoffels, brooddozen. In hun webshop vind je ook een groot aanbod van kinderkleding, babykleding, kinderschoenen en leuke sokken!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten