Filters

Promoties & folders van Desomer-Plancke

Folders van Desomer-Plancke

Desomer-Plancke is een multishop voor de doe het zelver en de meer ervaren klusser. In de winkel krijg je deskundig advies, aangevuld met een eigen werkplaats voor nodige herstellingen. Naast de leveringsdienst, kan je bij Desomer-Plancke ook toestellen huren die je sporadisch nodig hebt. Kortom, bij Desomer-Plancke vind je wat je zoekt, in welk aspect van doe het zelf dat mag zijn.

Momenteel verwerken wij geen folders van Desomer-Plancke. Je vindt andere winkels via de Winkels

In de multishop van Desomer-Plancke vind je álle artikelen voor de doe het zelver en de vakman. In het uitgebreide gamma vind je onder andere huishoudartikelen, doe het zelf artikelen, speelgoed, brievenbussen, dierenartikelen, verlichting en seizoensartikelen. Bij Desomer-Plankce krijg je in de winkel professioneel advies van de verkopers. Desomer-Plancke heeft een eigen werkplaats voor herstellingen van gekochte artikelen. In deze multishop vind je zeker het materiaal dat je zoekt, ook als vakman.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten