Dreamland folders deze week en volgende week

DreamLand – Alles wordt leuker als je speelt! Of je nu jouw favoriete speelgoed koopt in een DreamLand-winkel of online op dreamland.be, bij DreamLand kan je steeds terecht voor het beste speelgoed aan de laagste prijzen. DreamLand, de grootste speelgoedspecialist van België, maakt deel uit van Colruyt Group. Daardoor kunnen ze je altijd de laagste prijs garanderen. DreamLand staat garant voor uren speelplezier bij kinderen. Bij DreamLand vind je een ruime keuze (buiten)speelgoed, gaming en multimedia-artikelen, pretparktickets, hobby- en schoolgerief, kinderkamers en kamerdecoratie, fietsen, geschenkartikelen, boekentassen en rugzakken, zwembaden en seizoensgebonden artikelen. Denk maar aan Halloween of Kerstmis-artikelen. DreamLand, alles wordt leuker als je speelt! Bekijk hier alle acties en promoties van DreamLand!

Of je nu in de winkel koopt of in de webshop, bij Dreamland kan je terecht voor het beste speelgoed aan de scherpste prijzen, Dreamland is onderdeel van de Colruyt Group. Deze groep bestaat uit onder andere Colruyt, Collishop, Spar en Dreambaby. Dreamland heeft een uitgebreid gamma speelgoed en andere artikelen voor de vrijetijdsbeleving, maar ook voor je kinder- en jeugdkamer kan je bij Dreamland terecht. Het assortiment van Dreamland bestaat uit speelgoed, multimedia, games, Disney artikelen, feestartikelen, sportartikelen en nog veel meer. Dreamland, weer iets om naar uit te kijken! Het ruime assortiment in de winkels kan variëren met het aanbod op de webshop. Boeken en strips bieden ze bijvoorbeeld enkel aan in de winkel. Ook de prijs kan verschillen tussen de winkels en de webshop. Op de webshop vergelijkt Dreamland de prijzen drie keer per dag met die van concurrenten, in de winkels is dit dagelijks. Zo ben je altijd zeker van de laagste prijs!

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten