Filters

Toon meer
Toon meer

Promoties & folders van Drinxit

Folders van Drinxit

Drinxit is een aankoopgroepering van drankenhandelaars met het grootste aanbod, up-to-date advies en super concurrentiële prijzen, acties en fikse kortingen. Momenteel heeft Drinxit meer dan 50 shops in Vlaanderen en dit aantal blijft zich uitbreiden. Niet iedere shop heeft hetzelfde aanbod en is even groot, maar elk lid van Drinxit heeft wel een breder gamma dan de doorsnee supermarkt. Voor elk moment de ideale drink. Drinxit gaat voor sfeer en beleving. Laat u door Drinxit inspireren!

Momenteel verwerken wij geen folders van Drinxit. Je vindt andere winkels via de Winkels

Acties van Drinxit

Sorteer op  

Drinxit is de gezamelijke winkelnaam, een "insigne", een winkelformule voor drinkcenters die gegroeid is in de schoot van de aankoopgroepering districo. Districo is een coöperatieve aankoopgroepering van 145 zelfstandige drankhandelaars en supermarkten.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Super 8 flandrien van Brouwerij Haacht vanaf € 3,99, prijzen van Best of belgium geschenk van Huismerk - Drinxit vanaf € 5,65 en prijzen van Château majureau bordeaux supérieur van Rode wijnen vanaf € 7,25.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten