Promoties & folders van E-Plaza

Folders van E-Plaza

Momenteel zijn er geen actieve folders van E-Plaza. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Gamestore E-plaza werd opgericht door Bart Smit B.V. met meer dan 50 filialen in de Benelux, biedt actuele en innovatieve multimedia en vooral games. Bij E-plaza, met zijn eigentijdse uitstraling, kan zowel oudere als jongere jeugd terecht voor games voor Nintendo DS, Xbox 360, Wii en zo verder... Blader alvast door onze folder en vind onze aanbiedingen op deze pagina!

Gamestore E-Plaza is marktleider op de Nederlandse mulimediamarkt en werd opgericht door Bart Smit. Inmiddels zijn er meer dan 50 filialen in de Benelux. De filialen beslaan een oppervlakte van 100-150m2 en ligt in winkelcentra in de grote steden. Er zijn twee filialen in Vlanderen en twee in Wallonie. Het is adres voor bijvoorbeeld de Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, DVD’s. De winkels hebben een opvallend interieur met grootbeeld TV’s en demo’s van games en films. E-Plaza: ‘The place to be’ voor elke gamer of multimedia liefhebber! Kijk ons assortiment en promoties op ons website en bekijk ons scherpe prijzen op de promotiefolder.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten