Farmaline Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Farmaline. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

FARMALINE dé online apotheek voor België. Schoonheidsproducten en medicijnen zonder recept online bestellen en aan huis laten leveren. Discreet, snel en veilig dankzij FARMALINE.

Bij Farmaline kun je snel en gemakkelijk geneesmiddelen en beautyproducten bestellen. Wil jij voortaan je medicijnen en schoonheidsproducten online bestellen, zonder lang in de rij te hoeven staan bij de apotheek? Dan zit je in de webshop van Farmaline helemaal goed. Farmaline is dé online apotheek in België, genotificeerd bij het CIBG (Centraal Informatiepunt Beroepen Gezondheidszorg). Je vindt hier meer dan 40.000 gezondheidsproducten en geneesmiddelen waar je geen voorschrift voor nodig hebt. Natuurlijk kun je ook rekenen op professioneel apothekersadvies, zoals je dat bij een offline apotheek gewend bent. Voor hulp kun je altijd bellen of de live chat raadplegen. Of je nu op zoek bent naar schoonheidsproducten, artikelen voor hygiëne, afslankproducten, vitamines en voedingssupplementen of producten voor 50+’ers. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de menopauze, een verhoogd cholesterol en huidveroudering. Op zoek naar inspiratie of wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws omtrent gezondheidsproducten? Farmaline houdt een blog bij met nieuwtjes en context bij bepaalde producten. Je hele bestelling wordt gratis thuis bezorgd als je voor € 30 of meer aan producten koopt. Als je voor 15 uur je bestelling plaatst, worden je producten de volgende dag al geleverd. Vergeet de categorie Promoties op de website van Farmaline niet. Deze categorie wordt continu aangevuld met nieuwe producten, waardoor jij het hele jaar kunt profiteren van de meest voordelige prijzen. Door de website van PromoButler in de gaten te houden, blijf je op de hoogte van de nieuwste kortingen van Farmaline. Dit maakt het shoppen nóg leuker.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten