Fiets Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Fiets. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Fiets! biedt alles wat het hart van de recreatieve, sportieve en stadsfietser begeert. Je vindt Fiets in Antwerpen, Wijnegem, Gent, Hasselt en Herentals. Met kwaliteitsproducten en top-service, aangeboden in een aantrekkelijke winkelomgeving. Het assortiment van Fiets omvat het beste en het leukste van de fietswereld. Ze hebben de gevestigde waarden en toppers in huis. Maar ze zijn ook constant op zoek naar nuttige of hippe nieuwigheden in binnen- en buitenland die het fietsersleven comfortabeler, spannender of gewoon leuker maken. Fiets! is een team van experts met meer dan 20 jaar ervaring om je met raad en daad bij te staan. Voor betrouwbaar en snel onderhoud of herstelling van je fiets kan je eveneens bij hun terecht.

Fiets! Tweewielers op de turnhoutsebaan te Wijnegem is een Fietsenspeciaalzaak die elke fietsliefhebber kan helpen. Toerfietsen, wielrennerfietsen, mountainbikes en alle andere fietsen zitten in het ruime gamma. Ben je op zoek naar een tweedehandsfiets, dan kan je ook bij FIETS terecht. Aanbiedingen en promoties vind je in de promotiefolder die regelmatig uitkomt.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten