Flanders Ski Promoties en folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Flanders Ski. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Flanders Ski biedt je de keuze tussen twee formules: Enerzijds de Clubformule voor tijdens de schoolvakanties. Dit is een formule met begeleiding want ook daar beschikt Flanders Ski over. En anderzijds de shortski voor iedereen die er even tussenuit wil. Wil je er een busreis, vliegreis of autoreis van maken? De keuze is aan jou. Blader alvast door de folder en ontdek de geknipte skireis voor jou.

Bij Flanders Ski, dat deel uitmaakt van Flanders Group, kan je skireizen en snowboardreizen boeken. Je kan hier bestemmingen vinden in Oostenrijk, Italië of Zwitserland. Zowel via een shortski-formule als via een clubformule met een begeleide reis waar ook kinderen hun weg vinden bij de kinderclub. Je hebt bij Flanders ski de mogelijkheid om er een vlieg- auto- of busreis van te maken. Bekijk alvast de promotiefolder met acties, kortingen en aanbiedingen op deze pagina.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten