←
Terug
Colruyt folder geldig tot 02/05/17 bevat volgende promoties op pagina 1:
- Boni selection fijnproeversmix
44 Op het menu Een recept voor elke dag Inspiratie op het menu met gevarieerde, evenwichtige maaltijdideeën. Ontdek onze recepten die u snel of vooraf klaarmaakt, met aandacht voor seizoensgroenten en - fruit. Bovendien weet u perfect wat de prijs per persoon is. Geldig van 19/4 t. e. m. 2/5/17. * Met uw - kaart. Niet cumuleerbaar. 1 korting per kasticket. Voedingswaarde per persoon ( op basis van de ingrediëntenlijst) Energie 389 kcal Eiwitten 13,6 g Vetten 23,8 g Koolhydraten 29,1 g Gevulde tomaat met geroosterde krieltjes Ingrediënten ( 4 personen) 4 gevulde tomaten ( beenhouwerij) 320 g fijnproevers- slamix ( krulandijvie, radicchio en veldsla) 500 g krielaardappelen 2 rode uien 1 koffiel. vloeibare honing 5 eetl. olijfolie 2 eetl. balsamicoazijn peper en zout Voorbereiding ( 10 min.) - Snij de rode uien eerst in 2 en daarna in fi jne halvemaantjes. - Wrijf de ongeschilde krielaardappelen goed schoon onder koud water en snij ze in 2. - Verwarm de oven voor op 200 ° C. Bereiding ( 10 min. + 35 à 40 min. in de oven) 1 Meng de rode ui en de krielaardappelen met 1 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. 2 Schik de gevulde tomaten in een ovenschaal en verdeel er de rode ui en de krielaardappelen rond. Zet 35 à 40 min. in de voorverwarmde oven. 3 Meng 4 eetl. olijfolie met de balsamicoazijn en de honing. Kruid met peper en zout. Besprenkel er vlak voor het serveren de slamix mee. Verdicchio dei Castelli di Jesi D. O. C. Classico Moncaro Marche - Italië Barbãr Sterk blond bier De oven doet het werk 60 min. 3,30 €/pers. Boni Selection f ijnproeversmix 320 g Krulandijvie, radicchio en veldsla. 6,22 €/kg 1,99 €
Volgende pagina