Filters

Promoties & folders van Lidl

Folders van Lidl

Lidl folder geldig tot 26-05-2018

Lidl

Over 2 dagen geldig
Lidl folder geldig tot 26-05-2018

Lidl

Enkel vandaag nog geldig
Lidl folder geldig tot 26-05-2018

Lidl

Nog 2 maanden geldig

De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs! Bij Lidl kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen en vind je een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve huismerken. Wekelijks kan je er ook terecht voor diverse non-food artikelen in promotie. De nadruk bij Lidl ligt steeds op versheid, kwaliteit en klanttevredenheid. Je kan hier terecht om wekelijks de nieuwe folders te raadplegen.

Acties van Lidl

Sorteer op  
Lidl Promoties Jean pour hommes - Livergy - Geldig van 24/05/2018 tot 26/05/2018 bij Lidl

Jean pour hommes - Livergy

Enkel vandaag nog geldig

Lidl is een supermarktketen met een uitgebreid assortiment aan voedingswaren zoals fruit, groenten, vlees ,brood, dranken,... non-foodartikelen van diverse thema’s: huishoudartikelen, babyartikelen, kleding, elektrische apparaten,... Lidl focust op kwaliteit, versheid en betaalbaarheid en biedt zijn klanten dagelijks “de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs”. Met als motto “Op weg naar morgen” organiseert en ondersteunt de winkelketen tal van duurzame initiatieven.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Chocolat blanc, noir ou au lait van Fin Carré vanaf € 0,49, prijzen van Boisson au café van Milbona vanaf € 0,65 en prijzen van Chocolat au lait aux noisettes van Fin Carré vanaf € 0,65.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten

Wachtwoord


Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ik ga hiermee akkoord