Categorieën
Merken

Aldi Aalst

Aldi
km
Kapiteintjesstraat 17 9300 Aalst
(301)
Geen gegevens beschikbaar
Aldi
km
Albrechtlaan 58 9300 Aalst
(518)
Geen gegevens beschikbaar
Aldi
km
Dendermondse Steenweg 77 9300 Aalst
(528)
Geen gegevens beschikbaar

ALDI is een supermarkt waar je kwaliteitsvolle producten aan een lage prijs kan kopen. Naast jouw dagelijkse boodschappen zoals brood, fruit, groenten en vlees vind je er elke week ook nieuwe verrassende aanbiedingen en promoties. Het principe van ALDI is: verse en kwalitatieve producten tegen een lage prijs. Je kan ALDI supermarkten terugvinden over heel België en online op hun website www.aldi.be. Daar vind je ook het adres en de openingsuren van een ALDI supermarkt in jouw buurt. In de ALDI folder vind je steeds de meest recente promoties en aanbiedingen. Bekijk ‘m online op PromoButler!

Aldi promoties

Bij ALDI moet je zijn voor een hoge kwaliteit van producten aan een lage prijs. ALDI is een supermarkt die je kan terugvinden over heel België en online. Bij ALDI kan je terecht voor dagelijkse boodschappen aan een goedkope prijs. Ze hebben een vers aanbod van brood, fruit, groenten en vlees aan een uitstekende kwaliteit. ALDI verkiest kwaliteit steeds boven kwantiteit. Ook voor huishoudartikelen en niet-voedingswaren moet je bij Aldi zijn. Iedere week zijn er leuke voeding en niet-voeding promoties. Bekijk de ALDI folder snel online via PromoButler!
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Tomatenblokjes van PALAZZO vanaf € 0,45, prijzen van Mozzarella van D'Antelli vanaf € 0,45 en prijzen van Penne rigate van Pasta Mare vanaf € 0,69.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten