Categorieën
Merken

Delhaize Begijnendijk

Delhaize
km
Koningsbaan 37, 2580 Putte
(378)
Geen gegevens beschikbaar
Delhaize
km
Kerkstraat 28, 2222 Heist-op-den-Berg
(248)
Geen gegevens beschikbaar
Delhaize
km
Diestsestraat 228, 3000 Leuven
(61)
Geen gegevens beschikbaar

Delhaize folders deze week en volgende week

Delhaize is de supermarkt voor je dagelijkse boodschappen. Bij Delhaize kan je terecht voor zowel food als non-food artikelen. Delhaize staat ook bekend voor het uitgebreide aanbod BIO producten.

Delhaize promoties deze week

Delhaize is een Belgische supermarktketen en maakt deel uit van de Delhaize Groep. Bij Delhaize kan je terecht voor je dagelijkse boodschappen tegen lage prijzen. Delhaize warenhuizen hebben altijd een ruim aanbod verse groenten en fruit, vlees, dranken en verzorgingsartikelen. Het gamma van Delhaize wordt verder aangevuld met onderhoudsproducten voor het huishouden. Naast de eigen merken heeft Delhaize ook alle A-merken in huis. Verder is Delhaize bekend omwille van zijn uitgebreide BIO aanbod. Bekijk via PromoButler altijd de actuele promoties en folders van Delhaize!

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Melkchocoladepaashaas hamlet van Hamlet vanaf € 1,59, prijzen van Petits coeurs choco’ croc lu van Lu vanaf € 1,85 en prijzen van Groene thee mango-kamille van FuzeTea vanaf € 1,88.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten