Categorieën
Merken

Happyland Berlaar

Happyland
km
Herentalsesteenweg 96, 2270 Herenthout
(437)
Geen gegevens beschikbaar

Happyland is een kleine keten in speelgoed met 5 winkels in Herenthout, Lubbeek, Mechelen, As en Deurne bij Diest. Happyland heeft een ruime keuze in speelgoed, schoolgerief, babyartikelen, huishoudartikelen, verkleed- en decoratiemateriaal en alles voor tuin en dier. Ook voor geboortelijsten kan je bij Happyland terecht. Happyland heeft scherpe aanbiedingen en goede diensten waaronder communielijsten. Hieronder kan je alle promoties en folders van Happyland bekijken.

Happyland promoties deze week

Happyland is een kleine keten in speelgoed met 5 winkels in As, Herenthout, Lubbeek, Mechelen en Deurne bij Diest. Happyland heeft een ruime keuze in speelgoed, schoolgerief, babyartikelen, huishoudartikelen, decoratieve meubels, decoratie materiaal en tuinmeubelen. Happyland heeft scherpe aanbiedingen en goede diensten waaronder communielijsten en geboortelijsten. Je kan er dus voor verschillende feesten terecht.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Paasfiguur van Huismerk - Happyland vanaf € 0,95, prijzen van Paashanger van Huismerk - Happyland vanaf € 1,50 en prijzen van Paasei met hanger van Huismerk - Happyland vanaf € 2,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten