Categorieën
Merken

Auto 5 Bilzen

Auto 5
km
Tongersestraat 100, 3740 Bilzen
(305)
Geen gegevens beschikbaar
Auto 5
km
E, Evence Coppéelaan 13, 3600 Genk
(510)
Geen gegevens beschikbaar

Auto5 : de specialist op gebied van onderhoud en uitrusting van uw wagen, verwelkomt u graag in zijn winkel. Particulier of bestuurder van een firmawagen (leasing), ontdek het hele gamma van producten en diensten voorgesteld door Auto5 : banden, wisselstukken, autoradio’s, dakkoffers, fietsendragers, aanhangwagens, velgen, gereedschap, oliën, maar ook oplossingen om je anders te verplaatsen (vouwfietsen, elektrische fietsen, steps...).

Auto 5 promoties deze week

Auto5 is een uniek concept als autocentrum in België. Elk centrum heeft zowel een werkplaats als een winkel onder 1 dak. In de winkels vind je een uitgebreid gamma aan toebehoren, wisselstukken, autoradio's, GPS, fietsdragers, dakkoffers, 50cc en 125cc scooters enz. In hun werkplaats kan je terecht voor banden, jouw onderhoudsprogramma en de meest voorkomende herstellingen voor jouw remmen, uitlaat, batterijen, schokdempers, enz.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Alcoholtester van Huismerk - Auto 5 vanaf € 4,99, prijzen van Zijruitsokken met klittenbandsluiting van Norauto vanaf € 9,99 en prijzen van Universeel auto tapijt van Huismerk - Auto 5 vanaf € 14,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten