Categorieën
Merken

Zelfbouwmarkt folders deze week en volgende week

Zelfbouwmarkt is een uniek concept voor iedereen die wil bouwen, verbouwen of decoreren. In de ruime winkel van 5000 m² vind je 7 speciaalzaken (keukens, badkamer, ramen & deuren, vloeren, verlichting,...) onder 1 dak met professioneel advies. Je geniet dus van de scherpste prijzen zonder in te boeten op kwaliteit. Bekijk hieronder alvast de promoties uit de reclamefolders van Zelfbouwmarkt:

Zelfbouwmarkt promoties deze week

Zelfbouwmarkt opende in 1980 voor het eerst de deuren en evolueerde al snel naar een speciaalzaak met persoonlijk advies voor producten inzake bouwen, verbouwen en totaal interieurdecoratie. Dit unieke concept steunt op een lange traditie. Een goede kwaliteit gekoppeld aan een scherp gezette prijs en een goede service blijft dé filosofie van Zelfbouwmarkt. Bouwen aan je thuis is dan ook het motto!

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Laminaat Locfloor 7mm - Oude Eik Grijs Clic van Uniclic vanaf € 12,99, prijzen van Laminaat Quick-step 7mm - Eik Waterbestendig van Etixx - Quick-Step vanaf € 15,95 en prijzen van Plafondpaneel Decohouse Andorra Wit Mdf 10x300x1300mm van Zelfbouwmarkt vanaf € 15,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten