Categorieën
Merken

Hubo Brecht

Hubo
km
Veldstraat 64, 2960 Brecht
(323)
Geen gegevens beschikbaar
Hubo
km
Bredabaan 520, 2990 Wuustwezel
(479)
Geen gegevens beschikbaar
Hubo
km
Sint Lenaartseweg 20B, 2320 Hoogstraten
(236)
Geen gegevens beschikbaar

Hubo folders deze week

Hubo is een 100% Belgische organisatie die zich, met een uitgebreid en kwalitatief assortiment producten, richt op de doe-het-zelf markt. Het winkelaanbod telt immers zo'n 25.000 doe-het-zelf artikelen voor in en rond het huis. Wil je de keuze hebben uit een ruim assortiment en een prima prijs/kwaliteitverhouding hebben? Dan kan je zeker een kijkje nemen in de overzichtelijke filialen van Hubo.

Hubo promoties deze week

Hubo, een 100% Belgische organisatie met ruim 135 winkels, verspreid over heel België, bekleedt een stevige 2de plaats in de doe-het-zelf sector. Bij Hubo kan je terecht voor bouwmaterialen, sanitair, hout en electriciteit. Met de bonuskaart kan je bij iedere aankoop punten sparen.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Gedrenkt hout van Huismerk - Hubo vanaf € 0,79, prijzen van Ruw vurenhout van Huismerk - Hubo vanaf € 1,39 en prijzen van Ruw hout in promopack van Huismerk - Hubo vanaf € 2,39.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten