Lapperre Bütgenbach

Lapperre
km
Rue Derrière la Vaulx 40 4960 Malmedy
Geen gegevens beschikbaar
Lapperre
km
Chemin-Rue 19 4960 Malmedy
Geen gegevens beschikbaar
Lapperre
km
Hauptstraße 64 4780 St. Vith
Geen gegevens beschikbaar

Lapperre folders

Momenteel zijn er geen actieve folders van Lapperre. Je kan andere folders vinden via de winkels pagina.

Heb je last van gehoorverlies? Wil je dit graag laten testen? Ga dan zeker langs bij Lapperre. Zij zijn specialist in het gebied van gehoorverlies. Dankzij het professioneel advies van Lapperre kan je snel weer deelnemen aan gesprekken, zonder iets te moeten missen. Je moet geen gehoorverlies hebben om bij hen langs te gaan. Zij doen ook aan gehoorbescherming. Door hun tips kan je er zelf voor zorgen dat je gehoorverlies zo lang mogelijk uitstelt.

Laperre is een keten van hoorspecialisten. Een team van een honderdtal audiciens zetten zich dagelijks in om oplossingen te bieden aan onze klanten. Lapperre hecht veel belang aan het professionalisme, de kennis en kunde van haar medewerkers. Daarom is de permanente begeleiding en opleiding van het personeel een prioriteit. De gebundelde krachten van heel het team bezorgen de Lapperre klanten een onberispelijke service. Sinds jaar en dag is Lapperre marktleider en dat wordt verdiend door haar dagelijkse inzet.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten