Categorieën
Merken

Horta Eupen

Horta
km
Rue Biolley 17, 4800 Verviers
(1)
Geen gegevens beschikbaar

Horta folders deze week en volgende week

Horta is een groepering van onafhankelijke winkels met een productgamma dat opgebouwd is rond tuin en dier. Zo vind je bij Horta tuinmeubels, speeltuigen, serres, maar ook dierenvoeding, dierenaccessoires en allerlei decoratieartikelen. Eén van de belangrijkste punten hierbij is de uitwisseling van onze jarenlange ervaring. Ons advies is dan ook de beste oplossing voor uw probleem. Het doel van een Horta lid moet er in bestaan de consumenten een zo hoog mogelijk tevredenheidsgevoel mee te geven na een bezoek of een contact met onze winkel.

Horta promoties deze week

Horta is een winkel waar je terecht kan voor alle artikelen voor tuin en dier. In het gamma van Horta vind je alles voor de tuinaanleg zoals bemesting, plantenbescherming en serres. Ook voor de tuininrichting zijn er speeltuigen, alles voor het aanleggen van een vijver, carports,... Voor de dieren vind je bij Horta alles voor katten, honden, knaagdieren, vogels gaande van voeding tot speeltjes en van manden tot eetaccessoires. Ook voor dieren zoals kippen, schapen, konijnen en paarden vind je een uitgebreid assortiment bij Horta.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Bloesemhooi van Huismerk - Horta vanaf € 2,25, prijzen van Vitakraft kräckers original voor knaagdieren van Vitakraft vanaf € 2,29 en prijzen van Fly away insectenverjager van Fly Away vanaf € 4,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten