Categorieën
Merken

Auto 5 Fexhe-le-Haut-Clocher

Auto 5
km
Rue du Pass. d'Eau 2, 4400 Flémalle
(861)
Geen gegevens beschikbaar
Auto 5
km
Chau. Romaine 185, 4300 Waremme
(462)
Geen gegevens beschikbaar
Auto 5
km
Chau. de Tongres 255, 4000 Liège
(930)
Geen gegevens beschikbaar

Auto 5 folders deze week en volgende week

Auto5 : de specialist op gebied van onderhoud en uitrusting van uw wagen, verwelkomt u graag in zijn winkel. Particulier of bestuurder van een firmawagen (leasing), ontdek het hele gamma van producten en diensten voorgesteld door Auto5 : banden, wisselstukken, autoradio’s, dakkoffers, fietsendragers, aanhangwagens, velgen, gereedschap, oliën, maar ook oplossingen om je anders te verplaatsen (vouwfietsen, elektrische fietsen, steps...).

Auto 5 promoties deze week

Auto5 is een uniek concept als autocentrum in België. Elk centrum heeft zowel een werkplaats als een winkel onder 1 dak. In de winkels vind je een uitgebreid gamma aan toebehoren, wisselstukken, autoradio's, GPS, fietsdragers, dakkoffers, 50cc en 125cc scooters enz. In hun werkplaats kan je terecht voor banden, jouw onderhoudsprogramma en de meest voorkomende herstellingen voor jouw remmen, uitlaat, batterijen, schokdempers, enz.

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Luchtfilter mann-filter c5082 van Cullmann vanaf € 28,99, prijzen van Cabine filter standaard/norm norauto 5130 van Norauto vanaf € 29,99 en prijzen van 2 remschijven norauto nd0112-c van Norauto vanaf € 42,95.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten