Categorieën
Merken

Exellent Geel

Exellent
km
Steenweg op Turnhout 98, 2360 Oud-Turnhout
(103)
Geen gegevens beschikbaar

Exellent folders deze week

Exellent is een Belgische aankoopgroepering waarbij meer dan 200 zelfstandige elektrovakhandelaars zijn aangesloten. De groepering bestaat vandaag uit 3 segmenten: Exellent Electro, Exellent IT en Exellent Mobile.

Exellent promoties deze week

Exellent is aankoopgroepering gespecialiseerd in 3 domeinen: elektro, it en mobile. Op het gebied van elektro heeft Exellent een uitgebreid gamma aan huishoudelektro, televisie, multimedia en inbouwelektro. Als specialist in de IT sector biedt Exellent een volledig gamma pc, laptops, printers en projectors aan van alle bekende merken. Op vlak van mobile heeft Exellent altijd de laatste nieuwe gsm's en smartphones in huis.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Braun multigroomer - bpmgk3322 van Braun vanaf € 44,99, prijzen van Babyliss baardtrimmer - bst890e van Babyliss vanaf € 54,99 en prijzen van Babyliss baardtrimmer - bse879e van Babyliss vanaf € 79,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten