Categorieën
Merken

Aldi Gent

Aldi
km
Dendermondsesteenweg 122, 9040 Gent
(628)
Geen gegevens beschikbaar
Aldi
km
Blaisantvest 13, 9000 Gent
(628)
Geen gegevens beschikbaar
Aldi
km
Brusselsesteenweg 4, 9050 Gent
(448)
Geen gegevens beschikbaar

Bekijk de promotie Cuberdonhartjes in de Aldi folder

Folder met artikel Cuberdonhartjes
Folder met artikel Cuberdonhartjes

Bekijk meer aanbiedingen in de verschillende Aldi folders

ALDI is een supermarkt waar je kwaliteitsvolle producten aan een lage prijs kan kopen. Naast jouw dagelijkse boodschappen zoals brood, fruit, groenten en vlees vind je er elke week ook nieuwe verrassende aanbiedingen en promoties. Het principe van ALDI is: verse en kwalitatieve producten tegen een lage prijs. Je kan ALDI supermarkten terugvinden over heel België en online op hun website www.aldi.be. Daar vind je ook het adres en de openingsuren van een ALDI supermarkt in jouw buurt. In de ALDI folder vind je steeds de meest recente promoties en aanbiedingen. Bekijk ‘m online op PromoButler!

Aldi promoties deze week

Bij ALDI moet je zijn voor een hoge kwaliteit van producten aan een lage prijs. ALDI is een supermarkt die je kan terugvinden over heel België en online. Bij ALDI kan je terecht voor dagelijkse boodschappen aan een goedkope prijs. Ze hebben een vers aanbod van brood, fruit, groenten en vlees aan een uitstekende kwaliteit. ALDI verkiest kwaliteit steeds boven kwantiteit. Ook voor huishoudartikelen en niet-voedingswaren moet je bij Aldi zijn. Iedere week zijn er leuke voeding en niet-voeding promoties. Bekijk de ALDI folder snel online via PromoButler!

Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Wc-gel met javel 3-in-1 van Twido vanaf € 0,85, prijzen van Chipsringen van Pirato vanaf € 1,00 en prijzen van Biobasilicum van Huismerk - Aldi vanaf € 1,19.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!
Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten