Etenswaren
-
Vlees
- Kipschnitzels (1)
- Kip (2)
- Kipfilets (4)
- Kippengehakt (1)
- Kipcordonbleu (1)
- Kippenreepjes (1)
- Gevulde kipfilet (vers) (1)
- Varkensgehakt (1)
- Varkensribben (1)
- Varkensspiering (2)
- Hammetjes (varkensvlees) (2)
- Rundsstoofvlees (1)
- Rund tussenrib (1)
- Rundercarpaccio (1)
- Rosbief (rundsvlees) (2)
- Konijndelen (1)
- Konijnenrugfilet (1)
- Spek (1)
- Gehaktballen (3)
- Gehakt (1)
- Gehakt gemengd (4)
- Gevogelte (1)
- Cordon bleu (1)
- Spareribs (1)
- Balletjes in tomatensaus (1)
- Brochettes (vlees) (1)
- Droge worsten (3)
- Hertenragout (1)
- Spekreepjes (1)
- Eendenfilets (1)
- Snacks (vlees) (1)
- Chateaubriand (2)
- Gehaktburger (1)
- Buikspek (1)
- Pittavlees (1)
- Colli (vlees) (3)
Dunne lende folders deze week
Dunne lende is een mager stuk rundsvlees. De dunne lende bevindt zich in het onderste gedeelte van rug, naast de filet pur. Doordat het vlees niet vettig is, kan je het kort dichtschroeien en daarna op lage temperatuur laten verder garen. Hierdoor blijft het stuk vlees sappig. Daarnaast bevat dunne lende veel essentiële voedingsstoffen, zoals B3, B12, ijzer en zink. Dunne lende wordt verkocht met been (côte à l’os of T-bone steak) of zonder been (entrecote).
Mijn favorieten