Etenswaren
-
Vlees
- Kipschnitzels (1)
- Kip (2)
- Kipfilets (4)
- Kippengehakt (1)
- Kipcordonbleu (1)
- Kippenreepjes (1)
- Gevulde kipfilet (vers) (1)
- Varkensgehakt (1)
- Varkensribben (1)
- Varkensspiering (2)
- Hammetjes (varkensvlees) (2)
- Rundsstoofvlees (1)
- Rund tussenrib (1)
- Rundercarpaccio (1)
- Rosbief (rundsvlees) (2)
- Konijndelen (1)
- Konijnenrugfilet (1)
- Spek (1)
- Gehaktballen (3)
- Gehakt (1)
- Gehakt gemengd (4)
- Gevogelte (1)
- Cordon bleu (1)
- Spareribs (1)
- Balletjes in tomatensaus (1)
- Brochettes (vlees) (1)
- Droge worsten (3)
- Hertenragout (1)
- Spekreepjes (1)
- Eendenfilets (1)
- Snacks (vlees) (1)
- Chateaubriand (2)
- Gehaktburger (1)
- Buikspek (1)
- Pittavlees (1)
- Colli (vlees) (3)
Varkenshaasje folders deze week
Een varkenshaasje is het beste stukje vlees van het varken. Het is een stukje van de rug. Het best schroei je het varkenshaasje op een hoog vuur dicht en laat je het dan op een zacht vuurtje verder garen. Zo blijft het vlees binnenin lekker sappig. Je kan een varkenshaasje puur eten of lekker marineren. De bakwijze blijft hetzelfde. Een varkenshaasje is een mager stukje vlees. Het bevat minder vetten en caloriën dan de rest van het varkensvlees, maar wel evenveel eiwitten, mineralen en vitaminen. Een goed stuk varkenshaasje moet lichtjes wit geaderd zijn. Let hier zeker op bij aankoop.
Mijn favorieten