Categorieën
Merken

Exellent Grobbendonk

Exellent
km
Netestraat 33, 2280 Grobbendonk
(2)
Geen gegevens beschikbaar

Exellent folders deze week

Exellent is een Belgische aankoopgroepering waarbij meer dan 200 zelfstandige elektrovakhandelaars zijn aangesloten. De groepering bestaat vandaag uit 3 segmenten: Exellent Electro, Exellent IT en Exellent Mobile.

Exellent promoties deze week

Exellent is aankoopgroepering gespecialiseerd in 3 domeinen: elektro, it en mobile. Op het gebied van elektro heeft Exellent een uitgebreid gamma aan huishoudelektro, televisie, multimedia en inbouwelektro. Als specialist in de IT sector biedt Exellent een volledig gamma pc, laptops, printers en projectors aan van alle bekende merken. Op vlak van mobile heeft Exellent altijd de laatste nieuwe gsm's en smartphones in huis.
Je vindt op deze pagina o.a. prijzen van Braun stoomstrijkijzer - brsi3050bl van Braun vanaf € 44,99, prijzen van Melitta koffiezet - mx6756991 van Melitta vanaf € 59,99 en prijzen van Krups infinissima touch - kryy4652fd van Krups vanaf € 89,99.

Dit werd succesvol toegevoegd aan jouw favorieten!

Mijn favorieten

Log in met je account of Meld je aan bij 'mijn PromoButler' zodat we je keuzes kunnen bewaren voor je volgende bezoek aan PromoButler

Ga verder Bekijk favorieten